header graphic-design

headerwebsite

header radio

Inschrijven nieuwsbrief

Laat hieronder je naam en e-mail achter en wij houden u op de hoogte met onze nieuwsbrief

linkedin find-us-on-facebook-3

Wachtmuziek

telefoonservicefoto2 telefoonservicefoto1 telefoonservicefoto3

Is uw communicatie voldoende professioneel? Maakt u een goede, eerste indruk?Het imago is één van uw meest waardevolle corporate assets en u krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk! In 65% van de gevallen verloopt die eerste indruk telefonisch en het uitbouwen van een professionele service voor uw klanten is hierbij geen overbodige luxe.

Wat kan VM Consulting voor u doen?

U investeerde aanzienlijk in uw telefooninfrastructuur! Begrijpelijk, want naast uw website is de telefoon het eerste directe contact met uw bedrijf. Het zou zonde zijn wanneer die infrastructuur niet optimaal wordt benut om in uw voordeel te werken. Uw investering staat of valt met het professioneel aannemen en doorschakelen van alle inkomende gesprekken. Wij zorgen voor een op maat ingesproken wachtmuziek dankzij een brede waaier aan professionele stemmen, rechtenvrije muziek en een correcte en snelle levering.

VM Consulting biedt u:

• Keuze uit een breed aanbod bekende en onbekende professionele stemmen in alle talen.
• Keuze uit een breed aanbod Nederlandstalige bekende stemmen zoals Herbert Flack, Axel Daeseleire, Andrea Croonenberghs, Veerle Verheyen, Dieter Vandepitte, Jeroen Gorus, ed.
• Conversie naar alle formaten
• Brede keuze uit rechtenvrije muziek die een bepaalde sfeer uitstraalt (Valentijn, Kerst, ed).

Interactive Voice Response of IVR:

Wil u een stap verder gaan, dan kan u gebruik maken van Interactive Voice Response boodschappen. Dankzij een duidelijk menu komen uw prospecten en/of klanten moeiteloos bij de correcte persoon terecht. Een professioneel voordeel voor uw klant en/of prospect, een aanzienlijke tijdswinst binnen uw bedrijf.

Instore Advertising:

Eén van de krachtigste marketingmiddelen is "instore advertising".Uw product, aanbieding of dienst wordt meteen onder de aandacht gebracht van uw bezoekers. Deze manier van adverteren is effectief, doeltreffend én garandeert een hoog rendement en een lage productiekost. Ideaal voor tal van retail-toepassingen, maar ook uiterst effectief in bijvoorbeeld kantoren, lobby's, bars, benzinestations, restaurants en zelfs via de wachtlijn van uw telefooncentrale.

Beluister hier een demoversie

​ 


U hebt het recht om de informatie op deze website te consulteren, voor persoonlijk gebruik te downloaden en te reproduceren, mits u de bron vermeldt, overeenkomstig de bepalingen van de wet van 30 30 juni 1994 betreffende het auteursrecht en de naburige rechten.Over de reproductie van de informatie kunt u contact opnemen met de beheerder van de website of rechtstreeks met de beheerders van de desbetreffende webpagina's. Klik voor verdere informatie op "contact" in de navigatiebalk.​ 


Design by VMC Online key